Vi hjälper dig och ditt företag att underlätta för konferenser så du får mer tid för annat och ser till att ni kan förena nytta med nöje och får en minnesvärd och annorlunda konferens.

Fru Petterssons i Nora hjälper ert företag, kommun eller myndighet med allt som har med konferenser och möten att göra. Vill ni slippa lägga tid på att leta lokaler, aktiviteter, logi, mat och annat som har med ert möte att göra så kan ni med trygg hand lämna över det till oss.

De flesta organisationer träffas med jämna mellanrum för att tillsammans utveckla verksamheten. Den som fått i uppdrag att boka in sina kollegor på en konferens eller annat event ställs inför en rad uppgifter som måste lösas. Visst vore det skönt att bara ha en kontakt oavsett vart i världen ni ska träffas?

Till att börja med ska rätt konferenslokal hittas, bara det kan vara svårt i en djungel av kursgårdar, slott, hotell och herrgårdar. Alla deltagare ska kunna ta sig till platsen, även om de inte har egen bil. Dessutom är det vanligt att man kommer från olika geografiska platser. Vart är då lämpligast att hålla konferensen. Om arrangemanget håller på i flera dagar är det viktigt att hitta ett bra hotell eller annan lösning på övernattning som ligger i anslutning till själva konferenslokalen.

För att hålla koncentrationen uppe under ett möte eller föreläsning är det viktigt med påfyllning av energi. Därför behövs både fika och lunch som bryter av det ofta digra programmet. Det är då viktigt att det håller hög kvalitet och smakar bra.

Vill ni ha hjälp med ert nästa event. Skicka en förfrågan till oss så återkommer vi med ett skräddarsytt förslag.

Prisexempel

Vi skräddarsyr er konferens enligt era önskemål men för att ni ska få en bild av hur det kan se ut så ger vi ett exempel.

2-dagars konferens inkl. övernattning på hotell

  • modern konferenslokal med wifi och storbild
  • för- och eftermiddagsfika, båda dagarna
  • lunch båda dagarna
  • 3-rätters middag på kvällen

Pris: 2 950 kr/person