Vilka är vi?

Jag Sophie har sedan 1994 jobbat inom restaurang och service på olika sätt. Allt från stora konferensanläggningar till små privata tillställningar, allt har sin charm enligt mig.

Jag har genom mitt yrkesliv provat på många olika karriärer men vilka utmaningar jag än ger mig in i så hamnar jag alltid tillbaka på ruta ett. Det vill säga inom service och värdskap där jag hör hemma. Det jag kan bäst och verkligen brinner för.

Det har gjort att jag tillsammans med min familj driver ett sommarcafe i en gammal tågvagn strax utanför Nora. Och resterande delar av året så har jag haft vanliga jobb vid sidan om företagandet.

Men jag trivs bäst i mitt egna företag där jag kan blomma ut och möta människor. Där jag kan hitta rätt och pussla ihop så att det blir allra bäst för var och en. Varje möte är unikt och alla har vi olika behov och förväntningar, mitt jobb är att ni ska få en härlig upplevelse och ett perfekt möte helt utifrån dina förväntningar.

Tobbe, min man sen 16 år, jobbar heltid på ett Österrikiskt företag och hjälper till i mån av tid. Sin semester firar han tillsammans med oss övriga i Pershyttan på vårat sommarcafe.

Vår familj består av 4 barn Theo 23, Mimmi 22, Kasper 18 och Milton 13, jaktlabben Amicus, katterna Scary och Pysen samt hästen Duffy.

Välkomna!